Spotify Wrapped 2023 – College van Bestu/er

Hoi! Daar ben je dan, na een jaar lang super-actief luisteren naar alles wat er gebeurde op de TU/e. Ook voor jou, CvB is het weer tijd voor je Spotify Wrapped. Een jaar samengevat in de nummers die het definieerden!


Want wat heb je weer lekker geluisterd dit jaar. Of ja, geluisterd is één, maar je hebt het ook begrepen! Zo luisterde je afgelopen mei eindeloos naar de ‘Ik Vertrek’ soundtrack, heel passend natuurlijk.

Daarna kwam een rustige periode waarin er veel goed ging, zelfs de Intro week! Hier was Boom Boom Boom Boom! een tijd lang helemaal jouw ding. En het wierp zijn vruchten af, want University Rebellion kwam ook echt weer in ‘your room’!

Helaas kon het niet altijd feest zijn. Een zwarte periode voor de persvrijheid brak aan, die werd gedomineerd door Zwart Wit van Frank Boeijen, en helaas direct daarna viel je nog iets verder door. Je kwam uit bij Star Wars – Mario Kartel, wat natuurlijk wel past bij de crisisstand waar je even in verkeerde.


Maar er was licht aan het eind van de tunnel! Ten tijde van deze Wrapped speelt er enkel nog vrolijke muziek door de speakers in Atlas 1.501. Satisfyer – Roxy Dekker staat al weken op repeat!

Nog even kort: je hebt dit jaar 99.999 minuten geluisterd naar saaie UR vergaderingen, maar je hebt er nu wel een keer iets van geleerd. Hieronder een overzicht van je meest geluisterde artiesten en nummers. Al met al een jaar waar je veel van hebt geleerd, maar ook zeker met zijn hoogtepunten! Op naar weer een mooi jaar!

Meest geluisterde artiesten:Meest geluisterde nummers:
Frank Boeijen GroepSatisfyer
Roxy DekkerBoom Boom Boom Boom!
VengaboysZwart Wit
Mario KartelStar Wars
KH Nieuws MediaIk Vertrek! (Soundtrack)

Jouw luisterpersoonlijkheid dit jaar was…………….

DE STRIJDER

Je hebt hard moeten werken om je doelen te behalen, en dat is niet altijd gelukt. Maar gelukkig heb je ondertussen wel kunnen genieten van de muzikale parels die jou aan het werk hielden!