De Slash lanceert nieuwe politieke partij: De Slash

Na lang wikken en wegen heeft de redactie van De Slash, het platform voor irrelevant TU/e nieuws, besloten een nieuwe stap te zetten in haar bestaan met het oprichten van een nieuwe politieke partij met de verrassende naam: De Slash.

“We merkten al langer een groeiende onvrede over de oververtegenwoordiging van relevante topics tijdens de UR, terwijl de studenten juist op zoek zijn naar een beetje irrelevantie in deze hectische tijden.” aldus lijsttrekker Alfred J. Kwak

In de campagne-tactiek gaat de partij wel mee in de nationale tendens “We hebben gemerkt dat het totaal niet nodig is om met een realistisch partijprogramma te komen, want je kan hier na de verkiezingen toch direct vanaf stappen. Daarom zijn onze standpunten zo gekozen dat ze zowel onweerstaanbaar als onrealistisch zijn.”

De oplettende TU/er zal onze campagneposters al hebben opgemerkt. Als je de QR-codes van alle 6 de kandidaten scant, maak je kans op een klein opblaasvogeltje voor in bad! Om dit ook mogelijk te maken voor de thuiswerkers, zetten we ze hieronder ook een keer op een rijtje.

Onze lijsttrekker Jodocus is een vrolijke gele eend, niet te verwarren met het symbool van onze politieke opponent. Hij is vaak te vinden bij de vijver van Atlas. Naast knuffelkuikentjes is hij om persoonlijke redenen ook voor het autovrij maken van de campus.

Met de nummer twee op onze lijst, Zazu, is er altijd wel wat te kwetteren. Vandaar dat hij ook snel werd uitgeroepen tot campagneleider. Hij fladdert altijd wel ergens rond en is zo goed op de hoogte van wat er speelt in de wandelgangen. Om de campus bereikbaarder te maken ziet hij graag auto’s terugkeren op de groene loper.

Op nummer 3 staat een man met veel politieke ervaring in de familie. Meneer de Uyl, begonnen net als zijn broer bij de PvdA heeft op de TU/e vooral veel kennis binnen het CEC. Met deze invloed is hij de man die ons een overwinningsnederlaag kan bezorgen!

Kowalski, onze nummer 4, staat voor inclusie en voor duidelijkheid. Met zijn zwart-witte voorkomen is hij altijd helder en duidelijk. In zijn dagelijks leven altijd wel te vinden in een bar van een studievereniging, zolang het bier maar gratis is.

Pino, (ook wel bekend als Big Bird) brengt internationale allure op onze lijst. Naar aanleiding van het Cursordebacle is zijn oog komen vallen op de TU/e en hier wil hij strijden voor meer onafhankelijk, maar vooral meer irrelevant nieuws op de TU/e.

Als laatste, onze lijstduwer, Juffrouw Eugenia. Ze is van alle markten thuis, naast de enige vrouw op onze lijst, is ze ook het aanspreekpunt voor alle internationale studenten die voor meer irrelevantie staan. Zelf staat ze vooral voor meer waardering voor de Secretaresses en de Secretarissen van studentenbesturen in de vorm van een verplicht agendapunt: dankzegging notulist.

And finally, our list pusher, Miss Eugenia. She is a jack of all trades, besides being the only woman on our list, she is also the point of contact for all international students who stand for more irrelevance. She herself mainly stands for more appreciation for Secretaries of Student Boards in the form of a mandatory agenda item: thanks minute taker.

Door een meningsverschil tussen de kiescommissie van de TU/e en de Slash over het verkiesbaar stellen van fictionele karakters is het helaas dit jaar nog niet mogelijk een stem uit te brengen op de bovenstaande kandidaten.