FSE-verenigingen zoeken Big Spender om van winst af te komen (advertentie)

Heb je weer een maand lang al je geld uitgegeven aan onnozele dingen? Blijkt maximaal lenen weer veels te weinig om al jouw geweldige plannen uit te voeren? Is geld uitgeven echt jouw ding, en wil je dat eens op grotere schaal uitproberen? Wordt dan lid van een barcommissie of tappersgilde van jouw studievereniging!

Dit is je kans om zowel je horeca-ervaring als het gat in je hand te benutten, want wij hebben binnenkort geld zat. Denk mee aan megalomane ideeën om ons van dit probleem af te helpen en doe ondertussen nog wat meer ervaring op in het gratis nuttigen van bier terwijl de klanten aan de bar zich scheel betalen om uiteindelijk jouw ideeën te bekostigen.

Wij bieden goede werkomstandigheden, zoals werken vanaf 16:00 of 16:30 (afhankelijk van het CvB) tot 19:00 of 20:00 (idem) in een werkruimte extreem dichtbij jouw studieplek. Je hebt geen ervaring nodig hiervoor. Een gebrek aan (nuttige) ‘horeca-ervaring’ is zelfs een pre. Als jouw ideeën maar duur zijn!

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar fse@tue.nl onder vermelding van je studie en wij zorgen dat deze bij de goede bar terrecht komt!

Deze advertentie is bekostigd vanuit de winstmarges van de Weeghconst, Het Walhalla, De ‘Salon’, de F.O.R.T., The Villa, het Dakterras, het Internaat, Skybar!Underground, In Vivo, Lucid.Bar en de Patronus (Pattern’s imaginaire bar), mede-georganiseerd door de FSE.